Equip

Equipo de Baús Advocats. Pere Banús, María del Mar Díaz y María de los Ángeles Salmerón.

Pere Banús és el fundador del bufet i està assistit per María del Mar Díaz i María de los Ángeles Salmerón. Junts, configuren la columna vertebral de BANÚS Advocats.

Pere Banús

 

Pere Banús Ferrer
Col·legiat ICAB 23755

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ampliar els seus estudis amb un Màster en Seguretat Social i Dret Laboral del Centre d’Estudis Financers i cursos post-universitaris en Dret Administratiu, Dret Mercantil i Dret Inmobiliari, tots ells en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB). També en el ICAB ha rebut formació sobre Violència de Gènere. És advocat d’ofici d’aquesta especialitat i ho és també de l’especialitat Socio-Laboral i Administrativa.

En 1997 va fundar BANÚS Advocats, col·laborant-hi a més amb d’altres bufets de Barcelona.

 

María del Mar Díaz Rodríguez. Experta en Mediaación

María del Mar Díaz Rodríguez

Col·legiada 36772
Membre num 164 de la Associacio Catalana de Mediadors Professionals

Llicenciada en Filosofia i amb estudis de doctorat en la matèria per la Universitat de Barcelona (UB). Llicenciada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Curs de postgrau en Traducció Jurídica en la UB. Master en Mediació i Resolució de Conflictes impartit per Logos Media.

Com a experta en Mediació, forma part del torn d’ofici d’aquesta especialitat per al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

 

María de los Ángeles Salmerón. Abogada y Notaria

 

María de los Ángeles Salmerón Polo

Llicenciada en Dret i Màster en Dret de Família i Infància per la Universitat de Barcelona (UB). Ha realitzat cursos de Gestió de Petita i Mitja Empresa i de Tècniques de Comunicació per a Comerç impartits per la patronal Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC).

És experta en Mediació i Notària.

 

 

En BANÚS Advocats disposem d’una àmplia xarxa d’advocats associats, experts en diferents especialitats del Dret. El nostre propòsit és afrontar amb la màxima solvència i professionalitat la defensa dels interessos dels nostres clients davant qualsevol situació legal.

Comentarios cerrados.